Digitális elvonókúra az online életünktől

2020. márciusától kezdve a mindennapjaink egy teljesen új irányba fordultak. Olyan új kifejezésekkel ismerkedtünk meg, mint a home office és a digitális (táv)oktatás. Részben a több, mint egy éves hazai járványhelyzetnek következtében több időt töltünk a képernyők előtt. Így megvan annak a veszélye, hogy áteshettünk a ló túloldalára és az offline életünket elhanyagoljuk! A nyár első könyvajánlójában Tanya Goodin egyik művét ajánlom figyelmedbe, mellyel nagyobb eséllyel kaphatjuk vissza pandémia előtti életünket! (Szponzorált tartalom)

“Digitális elvonókúra az online életünktől” A teljes bejegyzés megtekintése

Egy látványos pszichológia könyvről

Pszichológia. A tudománynak azon ága, amelynek az elmúlt években, évtizedekben egyre nagyobb figyelmet kapott a társadalom szélesebb rétegeiben. Napjainkra az életünk minden részén jelen vannak az eredményei, mint a vásárlásnál vagy a megfelelő munkaerő megtalálásánál az adott pozícióra. Következőkben egy látványos pszichológia könyvről lesz szó, amely alapján mélyebben betekinthetünk eme területre! [szponzorált tartalom] Köszönöm szépen a Libri-Bookline Zrt.-nek a recenziós példányt!

“Egy látványos pszichológia könyvről” A teljes bejegyzés megtekintése

3 könyv, amellyel felépíthetjük az énmárkánkat

énmárka

Énmárka, vagy ahogy a szakzsargon hívja selfbranding vagy personal branding. Egy fogalom, amely egyre trendibbé és népszerűbbé válik napjainkban. Tudatosan vagy épp tudat alatt mindenki építi a saját márkáját. De hogy pontosan mi is lenne ez, illetve hogyan építhetjük és menedzselhetjük könnyedén mindennapjainkban, az az alábbi könyvajánlóból kiderül. “3 könyv, amellyel felépíthetjük az énmárkánkat” A teljes bejegyzés megtekintése