Vendégkönyvünk

Sziasztok!

Eme poszt alá várjuk nagy szeretettel a pozitív vagy épp negatív hozzászólásaidat a bloggal vagy az élményeidet. Ne tartsd magadban, ha bármilyen hozzáfűzésed lenne!

Az emberélet útjának felén
egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
mivel az igaz utat nem lelem.

Vendégkönyvünk” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Sziasztok.
  Szerintem nagyon hasznos az,amit csináltok. Megpróbáltok színvonalat vinni a mai elfajzott világba.
  Szerintem egyértelmű,hogy több fiatal kellene,hogy ilyen értékrenddel rendelkezzen, nagyon kellemes és felfrissítő érzést vált ki a blog. További Sok Sikert nektek!

 2. Sziasztok!
  Bár gondolkodtam a megszólításon, de végül a többesszám mellett döntöttem. Mert jó dolog csapatban dolgozni, megoszlanak a terhek és sokszínűséget is bele lehet vinni. Tetszik, hogy ilyen sokféle bejegyzést tesztek közzé. Az én területemhez a Könyvfaló rovat áll a legközelebb, de a Kultúrtöri mindig is különleges helyen volt a szívemben. Utóbbi témában szívesen olvasnék még bejegyzéseket, mert amik fenn vannak, azok is érdekesek.
  Talán a bejegyzések rendszerességében lehetne kifogásolni valót találni, a tartalom viszont egyedi. Csak így, vagy még nagyobb lelkesedéssel tovább!

 3. Szevasztok!!
  Nagyon jo amit csináltok!!Annak meg főleg örülök,hogy elkezdtetek foglalkozni a képregényes világgal amit kevesen ismernek (sajnos) idehaza.Több ilyen kezdeményezésre lenne szükség!!!!!!!Remélem ebben tudtam nektek segitteni!?Csak igy tovább mert ez kell amit csináltok a mai elkurt világban!!Sok sikert!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük